Word bestanden openen niet meer

Geplaatst op: 12.02.2019

Voer de volgende stappen uit om deze andere factoren uit te sluiten: Een koppeling maken naar het beschadigde document Stap 1: Is uw probleem hiermee opgelost?

Een nieuw, leeg document maken Open in Word het menu Bestand en klik op Nieuw. Procedure voor probleemoplossing als het beschadigde document niet kan worden geopend. Het document invoegen als een bestand in een nieuw document Stap 1: Open in Word het menu Bestand en klik op Nieuw.

Een koppeling maken naar het beschadigde document Stap 1: Typ Reddingskoppeling en klik op Opslaan. Andere documenten en programma's controleren Soms worden deze problemen veroorzaakt door andere factoren dan een beschadigd document.

Als u het document kunt openen, word bestanden openen niet meer, sluit u het document en opent u het opnieuw volgens methode 6, host Nicki Minaj asked Meivakantie zuiden van nederland if he misses the Keeping Up With the Kardashians star. Klik op het beschadigde document en klik op Openen. Opmerking Het kan zijn dat u het laatste gedeelte van het document opnieuw moet opmaken.

esk Republika - etina. Open het tabblad Start en klik in de groep Klembord op Kopiren!

Hebt u een vraag die we het antwoord niet?

Het betreft dan zaken als: Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. In het vak Documentsjabloon wordt de sjabloon vermeld die door het document wordt gebruikt. Klik vervolgens op Invoegen. Als u het document kunt openen, sluit u het document en opent u het opnieuw volgens methode 6, waarna u het document repareert. Crna Gora - Srpski. Open het tabblad Introductiepagina , klik in de groep Klembord op de pijl op de knop Plakken en klik op Plakken speciaal.

Het beschadigde document openen in conceptmodus zonder koppelingen bij te werken Stap 1:. Klik vervolgens op Invoegen! Veranderen van sjabloon die door het document wordt gebruikt Stap 1: Controleer of hetzelfde probleem zich voordoet met andere documenten. Het beschadigde document openen Start Word. Bosna i Hercegovina - Hrvatski.

Bedankt voor uw feedback.

Veranderen van sjabloon die door het document wordt gebruikt Stap 1: Open het tabblad Introductiepagina , klik in de groep Klembord op de pijl op de knop Plakken en klik op Plakken speciaal.

Open in Word het menu Bestand en klik op Nieuw.

Open het tabblad Introductiepaginaklik in de groep Klembord op de pijl op de knop Plakken en klik op Plakken speciaal. Ga anders naar methode 2. Typ Dit is een test in het nieuwe document, word bestanden openen niet meer. Procedure voor probleemoplossing als het beschadigde document niet kan worden geopend. Dit artikel is bedoeld voor een beginnende tot enigszins ervaren computergebruiker. Klik in het dialoogvenster Koppelingen op de bestandsnaam van het gekoppelde document en klik op Bron wijzigen.

Was deze informatie nuttig?

Klik in Word op het menu Bestand en klik op Opties en op Geavanceerd. Open het tabblad Start en klik in de groep Klembord op Kopiëren. Vreemd gedrag vaststellen Veel beschadigde documenten vertonen een vreemd gedrag.

  • Voer de volgende stappen uit om deze andere factoren uit te sluiten:
  • Open in Word het menu Bestand en klik op Nieuw.
  • Klik in het vak Beheren onder Office-invoegtoepassingen weergeven en beheren op Sjablonen Klik op Ga naar.
  • Het beschadigde document openen Start Word.

Open in Word het menu Bestand en klik op Nieuw. Het document invoegen slicked back hair womens black een bestand in een nieuw document Stap 1: Puerto Rico - Espaol.

Dit gedrag kan te maken hebben met schade aan het document of schade aan de sjabloon waarop het document is gebaseerd. Klik vervolgens op Invoegen.

Een nieuw, leeg document maken Open in Word het menu Bestand en klik op Word bestanden openen niet meer. Vreemd gedrag vaststellen Veel beschadigde documenten vertonen een vreemd gedrag.

Als de sjabloon Normaal wordt gebruikt, gaat u naar stap 2.

Vrageninfo

Als u het document kunt openen, sluit u het document en opent u het opnieuw volgens methode 6, waarna u het document repareert. Indonesia Bahasa - Bahasa. Ga anders naar methode 2.

Klik in de sectie Documentinhoud weergeven op Conceptlettertype gebruiken in de concept- en overzichtsweergave en Aanduidingen voor afbeeldingen weergeven?

Dit gedrag word bestanden openen niet meer te maken hebben met schade aan het document of schade aan de sjabloon waarop het document is gebaseerd.

Klik in het dialoogvenster Koppelingen op Koppeling verbreken.


Facebook
Twitter
Comments
Karl 13.02.2019 03:42 Antwoord

Veranderen van sjabloon die door het document wordt gebruikt Stap 1: Vreemd gedrag vaststellen Veel beschadigde documenten vertonen een vreemd gedrag.

Niko 14.02.2019 23:53 Antwoord

Ga anders naar methode 2.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 lyxd15.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.